Bărbat dus în arest, după ce a incendiat mașina soției sale

 Bărbat dus în arest, după ce a incendiat mașina soției sale
Distribuie stirea pe

Un bărbat i-a incendiat mașina soției sale în curtea locuinței. Incidentul s-a petrecut în Drajna duminică, 26 septembrie. Potrivit unor surse, bărbatul este cunoscut ca având afecțiuni psihice și a fost internat de mai multe ori la psihiatrie.

Polițiștii au deschis dosar penal și l-au reținut pentru 24 de ore, bărbatul fiind plasat în arestul IJP Prahova.

“La data de 26 septembrie, în jurul orei 21.00, polițiștii Secției nr.11 de poliție rurală Drajna au fost sesizați direct, de către o femeie, cu privire la faptul că, soțul său a incendiat autoturismul personal.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că bărbatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice ar fi incendiat în curtea locuinței, un autoturism, despre care a declarat că îi aparține.

Incendiul în cauză a fost lichidat de vecinii din zonă, fără a mai fi nevoie de intervenția Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi să fie pezentat unității de parchet competente, în vedera luării unei alte măsuri preventive.

Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova la solicitarea ziarului Incomod.

 » Continuare


Distribuie stirea pe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0