Prahova: bărbat împușcat de polițiști, după ce a fugit de aceștia

 Prahova: bărbat împușcat de polițiști, după ce a fugit de aceștia
Distribuie stirea pe

Un tânăr de 21 de ani din Berceni a fost împușcat de polițiști.

Bărbatul era dat în urmărire pentru vătămare corporală din culpă și loviri sau alte violențe. Polițiștii l-au văzut în zona locuinței sale, dar tânărul a fugit.

Potrivit Poliției Prahova, bărbatul a fost împușcat după ce polițiștii au tras inițial foc de armă în plan vertical, dar cum acesta nu s-a oprit, oamenii legii au tras spre el.

Redăm mai jos comunicatul integral emis de Poliția Prahova:

“La data de 16 octombrie, polițiștii Postului de Poliție Berceni au depistat un bărbat, în vârstă de 21 de ani, care era urmărit național, pe numele lui fiind emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și lovire sau alte violențe.

Bărbatul a fost observat în zona de domiciliu de către un echipaj de poliție, însă acesta a încercat să-și asigure scăparea, fugind.

Polițiștii au pornit în urmărirea lui, iar, după somarea legală și executarea unui foc de avertizare în plan vertical, au efectuat focuri de armă în direcția în care fugea bărbatul, reușindu-se prinderea acestuia.

După prindere, s-a constatat faptul că bărbatul prezintă o plagă prin împușcare, motiv pentru care a primit îngrijiri medicale, în prezent aflându-se în afara oricărui pericol.

Bărbatul urmează să fie încarcerat, în vederea executării pedepsei.”

 » Continuare


Distribuie stirea pe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0