Simona Halep a spus câți copii își dorește cu Toni Iuruc. Cum se împacă cu statutul de soție: „Nu mai sunt speriată”

 Simona Halep a spus câți copii își dorește cu Toni Iuruc. Cum se împacă cu statutul de soție: „Nu mai sunt speriată”
Distribuie stirea pe

Simona Halep A Spus Câți Copii își Dorește Cu Toni Iuruc. Cum Se împacă Cu Statutul De Soție: „Nu Mai Sunt Speriată”

În vârstă de 30 de ani, Simona Halep se concentrează la cariera ei, dar și la viața ei personală. Jucătoarea de tenis se află acum la turneul Upper Austria Ladies Linz, acolo unde, în cadrul unui interviu, a făcut dezvăluiri despre relația cu Toni Iuruc, despre căsnicia lor, dar și momentul când va deveni mamă.

Cu zâmbetul pe buze, Simona Halep a dezvăluit că își dorește trei copii. „Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii”, a declarat Simona, potrivit ProSport. Jucătoarea de tenis nu a mărturisit când se gândește să devină mamă, dacă se grăbește sau nu.

Căsătorită cu Toni Iuruc, Simona Halep s-a obișnuit cu rolul de soție. Recunoaște însă că nu are timp să gătească, nici nu se pricepe, iar la curățenie are o menajeră, așa că în casa ei e mereu lună. „Am o doamnă care este menajeră și mă ajută cu toate. Casa mea e lună, iar lucrurile sunt puse în ordine întotdeauna. Probabil că tenisul m-a învățat să fiu ordonată”, a mai spus sportiva, care, anul viitor, se va cununa religios cu soțul.

„Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă (…)

Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt”, a mai declarat Simona.

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc pe 15 septembrie

În vârstă de 30 de ani, Simona Halep s-a căsătorit pe 15 septembrie, la Constanța, cu omul de afaceri Toni Iuruc, cu care trăiește o poveste de dragoste de doi ani. Petrecerea, la care au fost invitate 300 de persoane, a fost organizată la un local de lux din stațiunea Mamaia. Sportiva a luat și numele soțului său, astfel că acum în buletin este Simona Halep-Iuruc.

Simona spune că vrea să mai joace tenis de performanță încă 2-3 ani și că şi-ar dori să ajungă din nou în topul primelor 10 jucătoare ale lumii.

 » Continuare


Distribuie stirea pe

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0